Producten
Categorieën
  Mandje 0
VRED100610

Vredestein Zomer autobanden
Sprint Classic 155 SR15 82S

155 SR15 82S

VRED100610
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen!
Voorraad
Geschatte levering van 07 tot 10 December info
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
  • Snelheidscategorie S
  • Runflat Nee
  • Velgrandbescherming Nee
€ 129,90
-12% € 148,08
zonder BTW: € 107,36Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden

Pneumatici simili con le stesse misure

Beschrijving

Zomer autobanden Vredestein  155 SR15 82S VRED100610


Met de Sprint Classic maakt Vredestein de klassieke uitstraling van uw klassieker compleet.De Sprint Classic is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers die oog hebben voor detail en design.Profilering en contour zijn gehandhaafd in hun oorspronkelijke vorm en de band is voorzien van een stijlvolle zijkantgravering.Onder dit klassieke uiterlijk gaan echter de meest geavanceerde technieken schuil.De hoogwaardige uitvoering zorgt ervoor dat het onderdeel Â'SprintÂ' in de naam er terecht staat: voor de grotere maten heeft de Classic niet voor niets een V symbool, voor snelheden tot 240 km/u.

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantVredestein

ModelSprint Classic

Breedte155

Hoogte

DiameterSR15

Index laden82

SnelheidsindexS

RunflatNee

BeschermrandNee

Brandstofverbruik

Grip op nat wegdek

Geluidsemissie (decibel)

EAN8714692053306