VRER241955

Vredestein Winter autobanden
Snow Classic 155 R15 82Q

155 R15 82Q

VRER241955
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen!
Voorraad
Geschatte levering van 01 tot 04 Februari info
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
  • Breedte 155
  • Diameter R15
  • Draagkracht 82
  • Snelheidscategorie Q
  • Runflat Nee
  • Velgrandbescherming Nee
€ 136,90
-8% € 149,22
zonder BTW: € 113,14Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Beschrijving

Winter autobanden Vredestein  155 R15 82Q VRER241955


Vredestein Snow Classic Vredestein heeft een speciale winterband voor het klassieke segment ontwikkeld, omdat het rijden met zomerbanden in de winter, juist bij uw waardevolle klassieker, een verhoogd risico vormt.Door de speciale rubbersamenstelling is een winterband veiliger wanneer de temperatuur onder de 7 graden Celsius zakt.Het biedt meer grip en tractie op een bevroren of besneeuwde ondergrond en vermindert de kans op aquaplaning.Meer veiligheid dus, als het er echt om gaat.De Snow Classic heeft een klassiek uiterlijk en loopvlakprofiel, maar voor de constructie en rubbersamenstelling is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken.De band is bovendien voorzien van spijkergaten, zodat er, wanneer de situatie daarom vraagt, zelfs spijkers kunnen worden aangebracht voor extra grip.Dus als u ook in de winter wilt genieten van uw klassieker en er zeker van wilt zijn dat u veilig de weg op gaat, is de Snow Classic een onmisbare aanvulling. Kenmerken Markant profiel Optimaal loopvlakmengsel en -contour Extra profieldiepte Spijkergaten Snelheidssymbool Q Assortiment Voordelen Een typische winterband met een optimale grip door de robuuste blokken Extra grip op natte en besneeuwde wegen Lange levensduur Beter tegen aquaplaning De band is spijkerbaar voor extra grip op verijsde wegen Tot 160 km/u

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeWinterpneumatiek

FabrikantVredestein

ModelSnow Classic

Breedte155

Hoogte

DiameterR15

Index laden82

SnelheidsindexQ

RunflatNee

BeschermrandNee

Brandstofverbruik

Grip op nat wegdek

Geluidsemissie (decibel)

EAN8714692282003