TOYR235623

Toyo Zomer autobanden
Proxes CF2 185/55 R15 82H

185/55 R15 82H

TOYR235623
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen!
Voorraad
Geschatte levering van 30 Augustus tot 02 September info
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
 • Breedte 185
 • Hoogte 55
 • Diameter R15
 • Draagkracht 82
 • Snelheidscategorie H
 • Runflat Nee
 • Velgrandbescherming Nee
 • C
  B
  70
€ 84,90
-15% € 100,18
zonder BTW: € 70,17Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Onze betrouwbaarheid: al meer dan 21 jaar online meningen Epto 36128 meningen
Beschrijving

Zomer autobanden Toyo  185/55 R15 82H TOYR235623


PROXES CF2 Nieuwe Proxes CF2 is gemaakt gebruik te maken van de nieuwste materialen, structuren en loopvlakpatroon ontwerp om een hoog niveau van veiligheid, duurzaamheid, besparing en comfort te garanderen.Proxes CF2 profiteert van een verbeterde constructie van de band en een nieuwe volledige rubbersamenstelling met silica.De nieuwe band heeft een langere levensduur van de band, betere prestaties in natte omstandigheden en een lager brandstofverbruik.Proxes CF2 is de keuze voor bestuurders op zoek naar een uitstekend presterende en betrouwbare band voor middelgrote en krachtige auto's. De nieuwe Proxes CF2 werd ontwikkeld met behulp van de meest moderne technieken.Hierbij werd gebruik gemaakt van de laatste nieuwe materialen en structuren in combinatie met een "full-silica" loopvlakontwerp.Deze factoren dragen bij tot een hoog veiligheidsgehalte, lange levensduur, kostenbesparing en comfort.De CF2 is de juiste keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een uiterst performante en veilige band voor auto's met een middelhoog tot hoog vermogen. "Super Active"en "Grip" Polymer Compound Verbeterd brandstofverbruik Lage rolweerstand en verbruik Hoog kilometerrendement 4 Brede groeven Zeer korte remafstand op nat wegdek (B) Voorkomt aquaplaning verbeterde veiligheid en controle op nat wegdek Geoptimaliseerd profielontwerp Lage rolweerstand Verbeterde levensduur Uitstekende remprestaties op nat en droog wegdek Groef op schouderblok Zeer lage geluidsproductie

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantToyo

ModelProxes CF2

Breedte185

Hoogte55

DiameterR15

Index laden82

SnelheidsindexH

RunflatNee

BeschermrandNee

BrandstofverbruikC

Grip op nat wegdekB

Geluidsemissie (decibel)70

EAN4981910731672

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse
Hoe het label te lezen