Producten
Categorieën
  Mandje 0
PIRR243021

Pirelli Zomer autobanden
Scorpion Verde 235/60 R18 107V XL

235/60 R18 107V XL

PIRR243021
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen! (0)
Voorraad
Bestel nu en we verzenden je Donderdag 04 Juniinfo
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
  • Snelheidscategorie V
  • Runflat Nee
  • Velgrandbescherming Nee
  • B
    B
    71
€ 128,90
-13% € 148,23
zonder BTW: € 105,66Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Beschrijving

Zomer autobanden Pirelli  235/60 R18 107V XL PIRR243021


Betere grip en remprestaties op een nat wegdek en betere algemene stabiliteit, zelfs op de grootste SUVÂ's.Lage rolweerstand en gewicht garanderen een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot. Geoptimaliseerde profielbloksequentie en fasering: minder rijgeluiden in het voertuig.Geoptimaliseerd profiel e innovatieve materialen: lager brandstofverbruik en minder co2-uitstoot.Specifiek schouderprofiel: verbeterde stabiliteit, ook voor grote suvÂ's.Evenwichtig silicagehalte van het loopvlakrubber: hoog aantal kilometers en stabiele prestaties. De Scorpion VerdeÂ' werd gecreëerd om de nieuwste materialen, structuren en loopvlakpatronen van Pirelli optimaal te benutten om kosten te besparen, het milieu te ontzien en het comfort en de veiligheid op alle wegen te verzekeren.ENERGYÂ' EFFICIENT: Verlaagt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. ZUIVERE LUCHT: Gemaakt van milieuvriendelijke materialen met minimale milieueffecten, zowel tijdens de productie als over de volledige levensduur van de band. HOOG KILOMETERRENDEMENT: Band met langere levensduur die zijn prestatie- en veiligheidseigenschappen behoudt. LAAG GELUIDSNIVEAU: Voldoet nu al aan de EU-richtlijn voor 2012 i.v.m.rolgeluidreductie, met een verhoogd rijcomfort als resultaat.Belangrijkste homologaties: Volkswagen

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantPirelli

ModelScorpion Verde

Breedte235

Hoogte60

DiameterR18

Index laden107

SnelheidsindexV

RunflatNee

BeschermrandNee

BrandstofverbruikB

Grip op nat wegdekB

Geluidsemissie (decibel)71

EAN8019227229905

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse
Hoe het label te lezen