Producten
Categorieën
  Mandje 0
PIRR369013

Pirelli Zomer autobanden
FR01 305/70 R19.5 148/145M

305/70 R19.5 148/145M

PIRR369013
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen!
Voorraad
Bestel nu en we verzenden je Vrijdag 10 Juliinfo
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
  • Snelheidscategorie M
  • Runflat Nee
  • Velgrandbescherming Nee
  • C
    B
    66
€ 489,90
-14% € 568,29
zonder BTW: € 401,56Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Beschrijving

Zomer autobanden Pirelli  305/70 R19.5 148/145M PIRR369013


Een band voor stuurassen, met een innovatieve structuur die het kilometerrendement en de herprofileringswaarde verhoogt, nieuwe rubbermengsels die een aanzienlijke brandstofbesparing opleveren en een loopvlak dat zowel de veiligheid als het comfort verbetert.Lage gebruikskosten, hoog voertuigrendement, milieuvriendelijkheid.HOOG KILOMETERRENDEMENT: Verhoogd kilometerrendement en langer eerste leven van de band.UITERMATE GESCHIKT VOOR HERPROFILERING: Herbruikbare banden dankzij de goede herprofileringseigenschappen en de recycleerbare materialen die vrij zijn van sterk aromatische oliën (HAOF).ENERGYÂ' EFFICIENT: Lage rolweerstand en verlaging van brandstofverbruik en CO2-uitstoot.TRUCK 01-SERIE.GAAT LANGER MEE.Een nieuwe maatstaf inzake levensduur en verbruik, verdere verbetering van veiligheid en comfort: efficiënter gedurende een langere periode.Breder en dieper loopvlakprofiel verbetert robuustheid en kilometerrendement.Ontwerp geoptimaliseerd om het geluidsniveau te beperken, kleine bewegingen van de loopvlakblokken te voorkomen en het energieverlies te verminderen.Geometrie van groeven en lamellen bevordert de stuurprecisie en geeft een uitstekend rijgedrag op droge en natte ondergrond.Profieldiepte-indicatoren in groeven om het herprofileren te vergemakkelijken.Buitenlaag Hoger kilometerrendement Uitstekende wegligging Kortere remafstand Binnenlaag Vermindering van rolweerstand Constructiestijfheid.

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantPirelli

ModelFR01

Breedte305

Hoogte70

DiameterR19.5

Index laden148/145

SnelheidsindexM

RunflatNee

BeschermrandNee

BrandstofverbruikC

Grip op nat wegdekB

Geluidsemissie (decibel)66

EAN8019227316766

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse
Hoe het label te lezen