Producten
Categorieën
  Mandje 0
MICR369920

Michelin Zomer autobanden
Pilot Sport 4S ZP 225/35 ZR20 90Y XL runflat

225/35 ZR20 90Y XL runflat

MICR369920
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen! (0)
Voorraad
Bestel nu en we verzenden je Donderdag 09 Aprilinfo
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
  • Snelheidscategorie Y
  • Runflat Ja
  • Velgrandbescherming Nee
  • E
    A
    71
€ 230,90
-12% € 260,92
zonder BTW: € 189,26Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Beschrijving

Zomer autobanden Michelin  225/35 ZR20 90Y XL runflat MICR369920


EEN OPTIMAAL REACTIEVERMOGEN Een ultra-reactief profielontwerp, dat zich constant aan de weg aanpast voor een optimaal contactvlak. UITSTEKENDE STUURCONTROLE "Dynamic Response"-technologie: een hybride gordel van aramide en nylon brengt de stuurbewegingen optimaal over op de weg. UITSTEKENDE GRIP OP DROOG WEGDEK EN EEN BETER REMVERMOGEN OP NAT WEGDEK BI-COMPOUND-TECHNOLOGIE: Buitenkant: een nieuw hybride elastomeer voor grip op DROOG wegdek. Binnenkant: een nieuw rubbermengsel met functionele elastomeren en silicium voor uitstekende grip en remvermogen op NAT wegdek.

Banden Run flat
Banden met runflat-eigenschappen, bekend als SST (banden met zelfdragende structuur), bieden een hoog niveau van bescherming en comfort. Zelfs wanneer ze leeglopen, blijven de zelfdragende banden op hun respectieve versterkte zijwanden lopen met een maximale snelheid van 80 km / u, waardoor ze maximaal 250 km kunnen rijden.
Alle Run-flat-plates hebben het RSC-symbool (Run Flat System Component) op de zijkant.
Ze hebben geen speciale velgen nodig, maar kunnen om veiligheidsredenen wettelijk alleen worden geïnstalleerd op auto's die zijn uitgerust met een drukbewakingssysteem.                 In normale omstandigheden kan de bestuurder zich bijvoorbeeld niet realiseren dat hij een lekke band heeft en dit kan gevaarlijke situaties veroorzaken tijdens het nemen van bochten of tijdens mogelijk remmen.

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantMichelin

ModelPilot Sport 4S ZP

Breedte225

Hoogte35

DiameterZR20

Index laden90

SnelheidsindexY

RunflatJa

BeschermrandNee

BrandstofverbruikE

Grip op nat wegdekA

Geluidsemissie (decibel)71

EAN3528705621193

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse
Hoe het label te lezen