Producten
Categorieën
  Mandje 0
MICR300269

Michelin Zomer autobanden
Pilot Sport 3 235/35 ZR19 91Y XL FORD Focus DA1

235/35 ZR19 91Y XL FORD Focus DA1

MICR300269
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen! (0)
Voorraad
Bestel nu en we verzenden je Vrijdag 10 Aprilinfo
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
  • Snelheidscategorie Y
  • Runflat Nee
  • Velgrandbescherming Nee
  • E
    A
    70
€ 168,90
-15% € 197,62
zonder BTW: € 138,44Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Beschrijving

Zomer autobanden Michelin  235/35 ZR19 91Y XL FORD Focus DA1 MICR300269


Michelin Pilot Sport 3 Productvoordelen: MICHELIN Pilot Sport 3 heeft meer dan 200 homologaties* bij de meest veeleisende autoconstructeurs...en met MICHELIN Total Performance worden meerdere prestaties samengebracht. Technologie: "Anti Surf System": optimale grip op nat wegdekPrestaties en energie-efficiëntie dankzij de "Green Power Compound" "Anti Surf System": optimale grip op nat wegdek. Dankzij zijn geoptimaliseerd profiel, kan de MICHELIN Pilot Sport 3 bij diepe waterlagen op het wegdek de plassen breken terwijl bij andere banden aquaplanning optreedt.MICHELIN voert het "Green X"-label voor de eerste keer in een sportsegment in Het "Green X" label op de zijwand van de MICHELIN Pilot Sport 3 is de garantie dat deze band over één van de beste energie-efficiëntieniveaus op de markt beschikt.Met dit label verbindt MICHELIN zich tot een lager brandstofverbruik van voertuigen en daardoor het terugdringen van de CO2 uitstoot. Prestaties en energie-efficiëntie dankzij de "Green Power Compound". Dit revolutionair rubbermengsel combineert grip op nat wegdek, brandstofbesparing en kilometerrendement.Met 20 overwinningen in de 24 uur van Le Mans, waarvan 14 op rij, ontwerpt MICHELIN de milieubewuste sportband! Wettelijke vermeldingen:*Homologaties met MICHELIN Pilot Sport, MICHELIN Pilot Sport PS2 en MICHELIN Pilot Sport 3.(4) In juli 2012.Testen TÃ'V SÃ'D 2009 in de afmeting 245/40ZR18 Y, in vergelijking met de MICHELIN Pilot Sport PS2.Meer dan 200 homologaties voor het MICHELIN Pilot Sport-gamma.Gemiddeld ten opzichte van zijn belangrijkste concurrenten.Gebaseerd op rolweerstandtests uitgevoerd door TÃ'V SÃ'D in 2010 in de afmetingen 225/40 ZR 18 en 245/40 ZR 18, met banden die beschikbaar zijn op de markt.

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantMichelin

ModelPilot Sport 3

Breedte235

Hoogte35

DiameterZR19

Index laden91

SnelheidsindexY

RunflatNee

BeschermrandNee

BrandstofverbruikE

Grip op nat wegdekA

Geluidsemissie (decibel)70

EAN3528706984129

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse
Hoe het label te lezen