GO0R234507

Goodyear Zomer autobanden
EfficientGrip Performance 185/60 R14 82H

185/60 R14 82H

GO0R234507
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen!
Voorraad
Geschatte levering van 30 Augustus tot 02 September info
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
 • Breedte 185
 • Hoogte 60
 • Diameter R14
 • Draagkracht 82
 • Snelheidscategorie H
 • Runflat Nee
 • Velgrandbescherming Nee
 • C
  A
  70
€ 85,90
-15% € 101,36
zonder BTW: € 70,99Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Onze betrouwbaarheid: al meer dan 21 jaar online meningen Epto 36128 meningen
Beschrijving

Zomer autobanden Goodyear  185/60 R14 82H GO0R234507


De band met verbeterde grip en een kortere remweg op nat wegdek A-score voor grip op nat wegdek Kortere remweg voor meer zekerheid tijdens het rijden Verbeterde remprestaties op nat wegdek en een lagere rolweerstand Lager brandstofverbruik A-score voor grip op nat wegdek. A-score1 voor prestaties op een nat wegdek, de hoogste classificatie volgens EU-regelgevingen. Lager brandstofverbruik. Wij maken gebruik van FuelSaving Technology die het energieverlies van de band vermindert.De rolweerstand wordt met 18% verminderd.4 dit betekent een verbeterd brandstofverbruik en dus lagere rijkosten. Kortere remweg voor meer zekerheid tijdens het rijden. ActiveBraking Technology verhoogt het contact tussen de band en het wegoppervlak waardoor de remweg korter wordt - tot wel twee meter (8%) korter op natte wegen2 en 3% korter op droge wegen3. Verbeterde remweg op nat wegdek en een lagere rolweerstand. WearControl Technology zorgt voor een optimale balans tussen grip op een nat wegdek en een lage rolweerstand gedurende de levensduur van de band. De Goodyear EfficientGrip Performance scoort een.A voor remmen op nat wegdek en biedt een laag brandstofverbruik.De WearControl technologie met twee verschillende compounds zorgt voor een optimale balans tussen een lage rolweerstand en een hoge grip op nat.De 3D-Block-Active Braking-technologie maakt het mogelijk korte remweg op droge wegen.

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantGoodyear

ModelEfficientGrip Performance

Breedte185

Hoogte60

DiameterR14

Index laden82

SnelheidsindexH

RunflatNee

BeschermrandNee

BrandstofverbruikC

Grip op nat wegdekA

Geluidsemissie (decibel)70

EAN5452000432766

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse
Hoe het label te lezen