Producten
Categorieën
  Mandje 0
DUNMOTR258497
DunlopQuad ATV motorfietsbanden

Trailmax 80/90 -21 TT 48S
80/90 -21 TT 48S Voorwiel

DUNMOTR258497
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen! (0)
Voorraad
Bestel nu en we verzenden je Donderdag 30 Meiinfo
  • Breedte 80
  • Hoogte 90
  • Diameter -21
  • Draagkracht 48
  • Snelheidscategorie S
  • Runflat Nee
  • Velgrandbescherming Nee
€ 90,90
-12% € 103,63
zonder BTW: € 74,51Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Beschrijving

Quad ATV motorfietsbanden Dunlop  80/90 -21 TT 48S DUNMOTR258497


Band waarmee zowel off-road als op straat kan worden gereden, speciaal ontwikkeld voor motoren met een grote cilinderinhoud. Het profiel bestaat uit een richtinggebonden meervoudig patroon met een groot contactvlak.Het meervoudig, richtinggebonden noppenpatroon is perfect geschikt voor weg gebruik en voor gebruik op rotsachtige ondergrond. Relatief grote land/sea ratio met een uitgebalanceerd compound die een goede grip op de weg geeft in combinatie met een lange levensduur.Hij is verkrijgbaar in diverse maten, voorbanden van 19" en 21" en achterbanden van 17" en 18".

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantDunlop

ModelTrailmax

Breedte80

Hoogte90

Diameter-21

Index laden48

SnelheidsindexS

RunflatNee

BeschermrandNee

Brandstofverbruik

Grip op nat wegdek

Geluidsemissie (decibel)

EAN3188642008497