Producten
Categorieën
  Mandje 0
DUNR231966

Dunlop Zomer autobanden
Sport BluResponse 195/65 R15 91H

195/65 R15 91H

DUNR231966
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen!
Voorraad
Bestel nu en we verzenden je Vrijdag 10 Juliinfo
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
 • Breedte 195
 • Hoogte 65
 • Diameter R15
 • Draagkracht 91
 • Snelheidscategorie H
 • Runflat Nee
 • Velgrandbescherming Nee
 • B
  A
  68
€ 51,90
-12% € 58,65
zonder BTW: € 42,54Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Beschrijving

Zomer autobanden Dunlop  195/65 R15 91H DUNR231966


Sport BluResponse

ALL GRIP.
NO COMPROMISE

 • 2.8 meter kortere remweg op nat in vergelijking met het gemiddelde van de concurrentie*
 • 3 meter kortere remweg op droog in vergelijking met het gemiddelde van de concurrentie*
 • Brandstofbesparend ontwerp: 30% beter dan de voorganger**
 • Lager geluidsniveau

De Dunlop Sport BluResponse levert uitstekende grip op nat en brandstofefficiëntie.
Alle nieuwe high-performance band voor compacte en middelgrote voertuigen.
Het speciale ontwerp combineert een dynamisch en verhogen en zo kortere remafstand, top prestaties op nat wegdek en verminderde rolweerstand.

Jointless Belt (JLB). Een hybride overlaytechnologie die omtrekvervormingen bij hoge snelheden beperkt.Voordelen Ongeëvenaarde stabiliteit bij hoge snelheid; soepele en gelijkmatige slijtage.

Maximum Flange Shield (MFS). Een systeem om de velg te beschermen.
Het MFS vormt een rubberprofiel rondom de omtrek van de band, net boven de flank van de band.
Hierdoor ontstaat een beschermende bufferzone.Voordelen Beschermt wielen die van dure legeringen zijn gemaakt tegen schuren.

Vlakker loopvlak. De nieuwe generatie Dunlop-banden beschikt over een vlakker loopvlak met een vier tot acht procent groter contactvlak, afhankelijk van maat en type.
Een groter contactvlak zorgt voor meer stabiliteit en een verbeterd wegcontact, waardoor de banden sneller en nauwkeuriger reageren.Voordelen Verbeterde stabiliteit en stuurprecisie; minder slijtage in de schouders; uitmuntende stabiliteit en precisie in bochten; uitstekende grip op droog wegdek.

Multi Radius Tread (MRT). MRT-ontwerpen verdelen het loopvlak in de breedte in tien segmenten met een verschillende straal en zijn daardoor nauwkeuriger.
Dit leidt tot zeer effectieve drukverdeling op het wegcontactvlak.
Het effect is een veel geleidelijker overgang van rechtuit rijden naar bochten, wat leidt tot nauwkeuriger en progressieve reacties.
Voordelen Aanzienlijk betere controle onder alle rijomstandigheden; uitstekende handling op nat en droog wegdek; meer controle bij het nemen van bochten.

Variabele groef/rubber verhouding van het profiel.
Het asymmetrisch profielontwerp met een variabel negatief profielaandeel biedt een hoge mate van weerstand tegen aquaplaning.
Het massieve buitenste schouderblok zorgt voor snelle en storingsvrije afvoer van water en uitstekende stabiliteit in de bochten.Voordelen Hoge weerstand tegen aquaplaning; verbeterd wegcontact; betere stabiliteit en stuurnauwkeurigheid in de bochten.

Asymmetrisch profiel. Een asymmetrisch profiel biedt betere handling en een betere weerstand tegen aquaplaning.
De rondlopende centrale rib verbetert de stabiliteit en de precisie.
De asymmetrische plaatsing van de groeven verbetert de grip op nat en droog wegdek.Voordelen Verbeterde prestaties op rechte stukken en in de bochten; grotere weerstand tegen aquaplaning.De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantDunlop

ModelSport BluResponse

Breedte195

Hoogte65

DiameterR15

Index laden91

SnelheidsindexH

RunflatNee

BeschermrandNee

BrandstofverbruikB

Grip op nat wegdekA

Geluidsemissie (decibel)68

EAN3188649819225

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse
Hoe het label te lezen