CONR215966

Continental Zomer autobanden
ContiEcoContact 5 175/70 R14 88T XL

175/70 R14 88T XL

CONR215966
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen!
Voorraad
Geschatte levering van 01 tot 04 Februari info
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
 • Breedte 175
 • Hoogte 70
 • Diameter R14
 • Draagkracht 88
 • Snelheidscategorie T
 • Runflat Nee
 • Velgrandbescherming Nee
 • B
  B
  71
€ 118,05
zonder BTW: € 97,56Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Beschrijving

Zomer autobanden Continental  175/70 R14 88T XL CONR215966


Een korte remweg op natte en droge wegen in combinatie met een lage rolweerstand was tot nu toe nauwelijks haalbaar. Met de nieuwe ContiEcoContact 5 introduceert Continental nu een product dat beiden probleemloos bij elkaar brengt.De ingenieurs moesten hiervoor wel voor alle componenten van de band nieuwe wegen inslaan. De belangrijkste tegenstellingen die spelen bij de verlaging van de rolweerstand zijn de veiligheidseigenschappen van een band. Door aanpassing van het karkas kan de tegenstelling tussen een lage rolweerstand en wegligging worden beïnvloed.Daarnaast kan de samenstelling van het rubbermengsel een bijdrage leveren aan een lagere rolweerstand en kortere remafstanden op natte wegen. Een andere bandcontour kan bovendien de kilometerprestaties verbeteren terwijl het profiel de remeigenschappen op nat wegdek positief kan beïnvloeden.De som van deze verbeteringen leidt tot beduidend betere prestaties en gebalanceerde rijeigenschappen. Eigenschappen: Â' Geoptimaliseerde rolweerstand voor een lager brandstofverbruik. Â' Een korte remweg op nat wegdek. Â' Optimale handling op nat en droog wegdek.

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantContinental

ModelContiEcoContact 5

Breedte175

Hoogte70

DiameterR14

Index laden88

SnelheidsindexT

RunflatNee

BeschermrandNee

BrandstofverbruikB

Grip op nat wegdekB

Geluidsemissie (decibel)71

EAN4019238559101

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse
Hoe het label te lezen