Over ons

Epto is een van de eerste e-commerce die in Italië is geboren. We zijn sinds 2001 exclusief online actief en we zijn gespecialiseerd in de verkoop van IT-producten, elektronica, apparaten, meubels, spellen, speelgoed, briefpapier, elektrische apparatuur, woninginrichting, huishoudelijke artikelen, banden en nog veel meer.

VERBINTENIS AAN KLANTEN - Productkwaliteit

Alle producten die op onze site worden aangeboden, zijn geselecteerd om de beste kwaliteit en innovatie tegen de beste prijs te garanderen. Onze producten zijn allemaal officieel voor Italië en rechtstreeks gekocht van officiële en geautoriseerde kanalen, we kopen niet via parallelle niet-officiële kanalen.

BETROUWBAARHEID

Betrouwbaarheidsindex is de lange historische activiteit (sinds 2001), evenals online opmerkingen en getuigenissen. Alle online betalingen voor de aankoop van producten op Epto.it zijn veilig en worden rechtstreeks op de website van de bank verwerkt via een beveiligde server die gebruik maakt van het SSL-beveiligingssysteem (Secure Socket Layer). Hiermee wordt voorkomen dat informatie wordt onderschept, gewijzigd of vervalst. Epto is nooit op de hoogte van de creditcardgegevens van de Klant.

VERZENDING EN LEVERING

Voor alle bestellingen die producten bevatten die onmiddellijk in voorraad zijn, belooft Epto de eerste nuttige intrekking van de koerier te verzenden. De verwachte verzenddatum is zichtbaar in het winkelwagentje en in de bestelbevestigingsfase. Dit dankzij de aanwezigheid van geavanceerde logistieke centra, gebaseerd op informatiesystemen die klanten in staat stellen de beschikbaarheid van de voorraad constant te controleren.

KLANTENSERVICE

Epto heeft een intern team, bereikbaar per e-mail en per telefoon, dat erop gericht is klanten te helpen tijdens de periode vóór en na de verkoop. Epto helpt klanten in alle fasen van de bestelling totdat het product op regelmatige basis wordt afgeleverd.

RUIME KEUZE

We garanderen onze klanten een uitgebreide en gevarieerde keuze aan producten. Consumentenelektronica, pc's, tablets, laptops, componenten, tv's, telefoons, smartphones, fotografie, video's, kleine en grote apparaten, kantoorartikelen, briefpapier, meubels, huishoudelijke artikelen en zelfs banden en artikelen voor volwassenen. Met een wereldwijde catalogus van meer dan 200.000 artikelen kan elke klant altijd het product vinden dat het beste bij zijn behoeften past.

INHOUDKWALITEIT

Het belang van correcte informatie is de basis van elke aankoop, dus EPTO gebruikt alleen officiële informatie van de producenten. De opmerkingen bij de producten die door Epto Customers worden geplaatst, bieden ook directe ervaring met de aangeboden producten.

TRANSPARANTIE

In tutte le attività, Epto assicura la massima trasparenza. Questo impegno si traduce: - Met de aanwezigheid van elk product is beschikbaar, en de daadwerkelijke beschikbaarheid van de prijs, alles wordt voortdurend bijgewerkt; (tijdens kantooruren) - De mogelijkheid om de voortgang van de bestelling te bewaken in de verschillende fasen tot aan de levering; - Publicatie van alle meningen ontvangen van klanten met betrekking tot de aankoopervaring.

TEVREDENEN OF TERUGBETAALD

Volgens de regels van consumentenbescherming biedt Epto de mogelijkheid aan zijn klanten (alleen voor consumenten) om een product binnen 14 dagen na aankoop om welke reden dan ook te retourneren.

GARANTIE

Alle aangeboden producten zijn nieuw, origineel en vallen onder een garantie van 24 maanden tegen conformiteitsgebreken zoals vereist door de regelgeving voor consumentenbescherming.