Bridgestone Quad ATV motorfietsbanden
ML17 110/100-12 TL 67J M/C

110/100-12 TL 67J M/C

BRI49461
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen!
Voorraad
Geschatte levering van 17 tot 20 Februari info
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
  • Snelheidscategorie J
  • Runflat Nee
  • Velgrandbescherming Nee
€ 90,90
-8% € 99,09
zonder BTW: € 75,12Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Toevoegen aan favorieten
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Onze betrouwbaarheid: al meer dan 22 jaar online meningen Epto  36331 meningen

Vergelijkbare banden met dezelfde maatregelen

Beschrijving

Quad ATV motorfietsbanden Bridgestone  110/100-12 TL 67J M/C BRI49461


Bridgestone ML17 Scooterbanden van superieure kwaliteit die veiligheid, plezier en prestaties combineren. Kenmerken Allround prestaties Een geavanceerd profielontwerp, compound en constructie verzekeren constante prestaties, zelfs op natte wegen. OE-band (eerste montageband) De Molas ML16 (achter) en ML17 (voor) scooterbanden worden standaard gemonteerd op respectievelijk de Yamaha Giggle 50 en de klassieke Honda CN250. Het beste van twee werelden Ervaar het verschil van echt comfort en ware prestaties met banden die erop zijn gemaakt om aan de eisen van uw machine te voldoen. Veiligheid verzekerd Superieure stabiliteit, grip en respons zorgen ervoor dat u zich vol vertrouwen en met een gerust gevoel op de stadswegen kunt begeven.Ervaar de zekerheid die BridgestoneÂ?s compromisloze toewijding aan veiligheid u geeft.

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeZomerpneumatiek

FabrikantBridgestone

ModelML17

Breedte110

Hoogte100

Diameter-12

Index laden67

SnelheidsindexJ

RunflatNee

BeschermrandNee

Brandstofverbruik

Grip op nat wegdek

Geluidsemissie (decibel)

EAN3286344946113