BFGR455827

BF Goodrich Banden Bestelwagens alle seizoenen
Activan 4S 195/60 R16C 99/97H

195/60 R16C 99/97H

BFGR455827
Er is nog geen advies toegevoegd Deel je ervaringen!
Voorraad
Geschatte levering van 15 tot 18 Juli info
Op dit moment koopt een andere gebruiker dit product
  • Snelheidscategorie H
  • Runflat Nee
  • Velgrandbescherming Nee
  • D
    B
    72
€ 138,90
-8% € 151,40
zonder BTW: € 114,79Ecotax is inbegrepen en wordt gemarkeerd op de factuur.
Laat het me weten wanneer de prijs daalt!
Levering
FREE Informatie
Herroepingsrecht uiterlijk 14 dagen na levering
Garantie 24 maanden
Onze betrouwbaarheid: al meer dan 21 jaar online meningen Epto 36084 meningen
Beschrijving

Banden Bestelwagens alle seizoenen BF Goodrich  195/60 R16C 99/97H BFGR455827


Voor zelfstandigen die totale veiligheid willen tegen de juiste prijs! De BFGoodrich® Activan4S-band rolt het hele jaar stevig en veilig door. Twee keer per jaar geen wisselkosten meer (winter en zomer) Veiligheid in de sneeuw dankzij 3PMSF-certificering Uitstekende grip op nat wegdek Robuuste constructie die lang meegaat Eenvoudig en kosteneffectief, het hele jaar door Goed of slecht weer, geen probleem! De BFGoodrich® Activan4S all-season band bespaart u tijd en geld.Geen wisselkosten meer als u er het hele jaar mee door rijdt! Wat het weer ook onder uw wielen gooit, u blijft operationeel en onderweg. U heeft de touwtjes in handen, ongeacht de staat van het wegdek De BFGoodrich® Activan4S-band heeft veel grip op nat wegdek, wat ook te zien is aan de B-classificatie op het Europese bandenlabel.Ligt er sneeuw' Geen stress! De band is 3PMSF-gecertificeerd.Rijdt weg en rem zoals normaal, en Uw bestelwagen stuurt als een schoonheid.Zelfs als er een kuil is, een hoge stoeprand of een andere truc die de weg uithaalt, biedt de robuuste structuur weerstand en blijft rollen. BFGoodrich® sluit geen compromissen U hebt al veel aan Uw hoofd Â' en in Uw bestelwagen Â' als U elke dag aan het werk gaat.BFGoodrich® staat voor u klaar.Zelfs na 150 jaar bestaan, zijn wij hier nog steeds om hard te werken.

De band is NIEUW eerste keuze en gegarandeerd.
We bieden alleen nieuwe banden aan die meestal niet langer zijn dan 12 maanden. Bandenfabrikanten geven aan dat banden tot 2 jaar oud zijn geclassificeerd als eerste keus. Door het DOT-merkteken aan de zijkant van de band, kunnen de week en het jaar van productie worden verkregen.

De prijs verwijst naar een band.

In sommige gevallen kunnen de verzonden banden hogere snelheden en / of belastingswaarden hebben dan de bestelde banden.
Dans ces cas, les pneus peuvent toujours être installés, cela n'entraînera pas de problèmes techniques ou juridiques du point de vue du code de la route. Le code de la route prévoit la possibilité de monter des pneumatiques ayant une vitesse et / ou un indice de charge plus élevés que ceux spécifiés dans le document d'immatriculation du véhicule / certificat d'immatriculation. Dans le certificat d'immatriculation du véhicule / document d'immatriculation, qui indique les mesures et les indices de charge (minimum) ainsi que la vitesse des pneus pouvant être installés.


Attention: We leveren alleen banden. In het geval dat een velg op de afbeelding wordt weergegeven, moet deze alleen voor representatieve doeleinden worden beschouwd.

Technische fiche

Synthetische gegevens

TypeVan luchtbanden voor alle seizoenen

FabrikantBF Goodrich

ModelActivan 4S

Breedte195

Hoogte60

DiameterR16

Index laden99/97

SnelheidsindexH

RunflatNee

BeschermrandNee

BrandstofverbruikD

Grip op nat wegdekB

Geluidsemissie (decibel)72

EAN3528709235433

EU-bandenlabel en efficiëntieklasse
Hoe het label te lezen